Fresh Concepts - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
17
page-template-default,page,page-id-17,page-parent,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fresh Concepts

Innovative thinking in fresh

Innovatief meedenken over

klantvriendelijke foodconcepten.

Wensen van consumenten veranderen continu. De ene keer gaat het om meer convenience, de andere keer om meer keuze. Met de Fresh Concepts van ERP haalt u een inspirerende sparringpartner in huis. Eén die uw eerste idee effectief en marktgericht naar een hoger plan kan brengen.

ERP staat voor conceptontwikkeling in groenten en fruit. We denken niet in producten, maar in concepten: nieuwe manieren om de afzet van versproducten te vergroten. Dat doen we out of the box. Met jarenlange ervaring in de sector kunnen we goed de mogelijkheden van een nieuwe aanpak inschatten. En met uitgebreide faciliteiten in eigen huis zijn we ook in staat u te begeleiden in een efficiënte en marktgerichte uitvoering.

Vernieuwende concepten
die voor meer omzet zorgen

……

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! U hoort snel meer!

5 Senses.

Kruiden zijn een aantrekkelijke margebrenger in de winkel. Eén die in opmars is. Nu nog worden veel kruiden in bulk verkocht. Met 5 Senses investeert u in meer herkenbaarheid in het schap. Het is een merk met een natuurlijke, authentieke uitstraling. En omdat binnen 5 Senses het complete kruidenscala leverbaar is, heeft u meteen een aantrekkelijke consumentenpropositie in huis!

Lees meer

5 Senses

Kerstversgeschenk.

Op zoek naar verrassende, originele en smaakvolle kerstpakketten en relatiegeschenken? Of een te gekke kerstmarkt?

 

Kerstversgeschenk verrast graag met aandacht en waardering. Niet alleen voor onze klant, en voor degene die het geschenk ontvangt. De hardwerkende medewerker, jarige relatie, zieke collega of gewaardeerde klant.

Ga naar de website van Kerstversgeschenk

Private Label

Groenten en fruit onder uw eigen label leveren creëert meer onderscheidend vermogen in het schap. Ook geeft een merk de consument meer zekerheid. ERP ontwikkelt private labels op maat. Van premium tot basic.

Private Label

Maaltijdboxen.

Maaktijdboxen, vers en professioneel verpakt. Jarenlange verpakkingservaring en een groot netwerk zorgt ervoor dat ERP ook maaltijdboxen verpakt. De gekoelde productieruimte is speciaal ingericht voor een zo efficiënt mogelijke handling. ERP kijkt met een scherp oog naar het productieproces en verfijnt dit waar mogelijk.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?