Fresh Concepts - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Fresh Concepts

Innovative thinking in fresh

Innovatief meedenken over

klantvriendelijke foodconcepten.

Wensen van consumenten veranderen continu. De ene keer gaat het om meer convenience, de andere keer om meer keuze. Met de Fresh Concepts van ERP haalt u een inspirerende sparringpartner in huis. Eén die uw eerste idee effectief en marktgericht naar een hoger plan kan brengen.

 

ERP staat voor conceptontwikkeling in groenten en fruit. We denken niet in producten, maar in concepten: nieuwe manieren om de afzet van versproducten te vergroten. Dat doen we out of the box. Met jarenlange ervaring in de sector kunnen we goed de mogelijkheden van een nieuwe aanpak inschatten. En met uitgebreide faciliteiten in eigen huis zijn we ook in staat u te begeleiden in een efficiënte en marktgerichte uitvoering.

Vernieuwende concepten
die voor meer omzet zorgen

5 Senses.

Kruiden zijn een aantrekkelijke margebrenger in de winkel. Eén die in opmars is. Nu nog worden veel kruiden in bulk verkocht. Met 5 Senses investeert u in meer herkenbaarheid in het schap. Het is een merk met een natuurlijke, authentieke uitstraling. En omdat binnen 5 Senses het complete kruidenscala leverbaar is, heeft u meteen een aantrekkelijke consumentenpropositie in huis!

 

Lees meer

5 Senses
Fruit.nl

Fruit.nl.

Vernieuwend denken in het fruitassortiment: Fruit.nl, een concept dat ERP ontwikkelde in samenwerking met een partner. Consumenten abonneren zich voor een periode en krijgen vervolgens eenmaal per week, per twee weken of per maand een box met vers fruit thuisbezorgd. De inhoud is elke keer weer een verrassing: bekende fruitsoorten zoals appels, sinaasappels en bananen worden in de box altijd vergezeld door één specialty. Het is het ultieme convenienceconcept: consumenten hoeven niet langer meer naar de winkel, maar krijgen de box via PostNL thuisbezorgd. ERP is verantwoordelijk voor een efficiënt fulfilment: verpakken en verzenden, terwijl onze partner de marketing voor zijn rekening neemt.

Fresh December.

Verras uw relaties en medewerkers aan het eind van het jaar eens op een originele manier: met een pakket van Fresh December! Met de geschenkideeën van Fresh December krijgt uw gebaar extra attentiewaarde. Fresh December creëert ideeën die aansluiten op uw organisatie en uw doelgroep. Voor elk budget zijn verrassende suggesties denkbaar. Inclusief het complete fulfilment.

 

Ga naar de website van Fresh December

Private Label

Private Label

Groenten en fruit onder uw eigen label leveren creëert meer onderscheidend vermogen in het schap. Ook geeft een merk de consument meer zekerheid. ERP ontwikkelt private labels op maat. Van premium tot basic.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?