Plukkruidje - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
53800
page-template-default,page,page-id-53800,page-child,parent-pageid-17,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Plukkruidje

PERSBERICHT: Plukkruidje groeit

We hebben leuk nieuws! Plukkruidje en de verse kruidenspecialist Europe Retail Packing hebben de handen ineengeslagen. Europe Retail Packing zal Plukkruidje nog professioneler en smaakvoller maken.  

Ruim drie jaar heeft Timo Kleijwegt hard getimmerd aan de weg van Plukkruidje. Plukkruidje is daarmee geworden tot hét concept voor verse kruidenthee in de Nederlandse Horeca. Met zijn verschillende mixen van velen bijzondere kruidensoorten is het werkelijk uniek. Nu Plukkruidje ijzersterk staat, is het tijd om door te groeien. En Europe Retail Packing kan deze groei bieden.

 

Europe Retail Packing is reeds jaren specialist in het importeren en exporteren van verse kruiden onder het merk 5Senses. Met hun team van verse kruidenspecialisten zijn ze trots om Plukkruidje onder hun hoede te krijgen. Zij zullen dezelfde kwaliteit, service en producten die u van Timo gewend bent voortzetten. Naast de verse kruiden van 5Senses zal dus ook het assortiment van Plukkruidje voortaan bij Europe Retail Packing verkrijgbaar zijn. Timo zal tot en met december het aanspreekpunt van Plukkruidje blijven, per 1 januari nemen de kruiden specialisten van Europe Retail Packing het met trots over.

Voor vragen kunt u terecht bij:

 

Europe Retail Packing
Menno Reijgersberg
Tel. 06 21832400
Menno@europeretailpacking.nl
www.europeretailpacking.nl

 

Plukkruidje
Timo Kleiwegt
Tel. 06 37446088
Timo@plukkruidje.nl
www.plukkruidje.nl

Find out what ERP can do for you.