Fresh Packer - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
50892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50892,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fresh Packer

Flexibility is in our hands

Geef meer inhoud aan verpakkingen.

De presentatie van groenten en fruit wordt steeds belangrijker. Het is dé manier om uw product extra onderscheid of attentiewaarde te geven. Maar in het korte traject van teler naar schap mag verpakken geen extra obstakel zijn. Daarom kiest u voor dé Fresh Packer van de sector: ERP.

 

We zijn thuis in het verpakken van groenten en fruit. Glasgroenten, citrusvruchten, exoten, specialties zoals blauwe bessen: ERP heeft er de verpakkingslijn voor in huis. Door onze grote capaciteit in de verpakkingsstations in Poeldijk en Barendrecht zijn we heel flexibel. Ook grote volumes laten zich in korte tijd verpakken. Natuurlijk houden we alle protocollen rond hygiëne en voedselveiligheid scherp in het oog.

 

Bovendien kunnen we overweg met alle soorten verpakkingen, van flowpack tot clamshell. Onze kennis over efficiënt en opvallend verpakken delen we graag met u. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van nieuwe verpakkingen.

Nieuw: TOPSEAL verpakking

Wij hebben onze machinepark uitgebreid met een drietal topsealmachines.

Veel supermarkten stappen voor zachtfruit over op een andere verpakking. Geen clamshellverpakking meer, maar topseal.  Wij verwachten dat dit navolging krijgt met druiven en ander fruit. Het is steeds meer een trend dat de overzeese druiven in bulk binnenkomen en hier in Nederland worden verpakt. Met deze nieuwe verpakkingsmachines spelen we in op de wensen van de retail naar minder milieubelastende, transparante en gebruiksvriendelijke verpakkingen.

Een compleet scala aan

verpakkingsmogelijkheden.

Uw groenten en fruit efficiënt en hygiënisch verpakt? Vraag het ERP. Voor steeds meer opdrachtgevers zijn we een verpakkingsstation dat op tijd levert volgens hoge kwaliteitsnormen.

 

Voor elk type verpakking hebben we de optimale verpakkingslijn. Modern, goed onderhouden en snel. Omdat er geen tijd te verliezen is.

 

Voorbeelden van onze verpakkingsmogelijkheden:

Sinaasappels in netlon
Netlon
Sinaasappel in Netlon
Paprika in Flowpack
Flowpack
Paprika in flowpack
Zoete aardappel in Vertbag
Vertbag
Zoete aardappel in vertbag
Tros-Cherry in Flowpack
Flowpack
Tros-cherrytomaten in flowpack
Munt in Zakje
Zakje
Munt in zakje
Dragon in Clamshell
Clamshell
Dragon in Clamshell
Limes in Flowpack
Flowpack
Limes in flowpack
Blauwe bessen in clamshell
Clamshell
Blauwe bessen in punnet
Peren in Foodtainer
Foodtainer
Peren in foodtainer
Tijm in Clamshell
Clamshell
Tijm in clamshell
Limes in Netlon
Netlon
Limes in netlon
Avocado op schaal
Flowpack
Avocado in Flowpack
Basilicum in Zakje
Zakje
Basilicum in zakje
Tros-cherry XL in Flowpack
Flowpack
Tros-cherrytomaten in flowpack
Paprika in Foodtainer
Foodtainer
Paprika in foodtainer

Een compleet machinepark voor efficiënt verpakken.

ERP is een verpakkingscentrale voor het klantspecifiek verpakken van alle soorten groenten en fruit. Daarom beschikken we in eigen huis over een compleet machinepark. Aan onze verpakkingslijnen kunnen we overweg met alle soorten verpakkingen.

Machines van ERP
Private Label

Private Label op maat.

Groenten en fruit onder uw eigen label leveren creëert meer onderscheidend vermogen in het schap. Ook geeft een merk de consument meer zekerheid. ERP ontwikkelt private labels op maat. Van premium tot basic.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?