Fresh Produce - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
50896
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50896,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fresh Produce

Hands-on in fresh delivery

Een compleet aanbod aan
kruiden en hardlopers van groenten.

ERP staat voor Fresh Produce, een compleet assortiment aan kruiden, aangevuld met hardlopers van de glasgroenten: tros-cherrytomaten, paprika’s en aubergines. Scherp geprijsd. En dagvers geleverd aan importeurs en exporteurs.

 

Leverbetrouwbaarheid en zekerheid over de kwaliteit gaat hand in hand met optimale service. Eigen telers produceren het merendeel van onze kruiden en groenten. We verpakken klantspecifiek, in onze eigen moderne verpakkingshal. We denken mee over verkoopprogramma’s. En we investeren in optimale kwaliteitscontrole: tracking and tracing zijn gegarandeerd. Want we weten als geen ander hoe belangrijk voedselveiligheid en hygiëne zijn.

De teelt van onze dagverse kruiden in beeld

Dagverse kruiden en glasgroenten

ERP is specialist in kruiden en glasgroenten. In ons kruidenprogramma vindt u alle variëteiten die populair zijn in de keuken. We investeren continu in kwaliteitsverbetering. Met name bij kruiden is versheid criterium nummer één. Daarom werken we bij voorkeur met eigen telers. Telers die onze kwaliteitseisen kennen. Die in staan voor een betrouwbare levering. En die ook de geavanceerde faciliteiten hebben om producten tot aan de oorsprong te traceren.

Thuis in de pijlers

van het groentenassortiment.

Het aanbod aan glasgroenten in het verkoopkanaal is explosief gegroeid. Maar het zijn vaak dezelfde producten die voor de omzet zorgen. Bijvoorbeeld tros-cherrytomaten, paprika’s en aubergines. Precies de producten die ERP u dagvers kan aanbieden.

 

Wij betrekken onze tros-cherrytomaten, paprika’s en aubergines vooral van eigen telers. Daardoor weten we wat we kopen en wat we u verkopen. Een ver doorgevoerde kwaliteitscontrole bij het verpakken en verzendklaar maken doet de rest.

Paprika
Glasgroenten
Paprika
Tros-Cherry Tomaten
Glasgroenten
Tros-cherrytomaten

Kruiden,

een segment met meer mogelijkheden.

Kruiden zijn een aantrekkelijk segment in het groentenschap. Met de toenemende populariteit van gezond en gevarieerd koken neemt de belangstelling toe. Wilt u de zekerheid dat uw kruiden écht dagvers zijn? Bestel bij ERP.

 

We behoren tot de grotere aanbieders in het kruidensegment. Eigen telers produceren de meest gangbare soorten. Maar ook voor nieuwe varianten hebben we een open oog. Bovendien investeren we in toegevoegde waarde voor uw kruidenschap. Bijvoorbeeld door uw kruiden klantspecifiek te verpakken. In onze eigen verpakkingshal hebben we de faciliteiten om hygiënisch en efficiënt te verpakken. Met ons eigen merk 5 Senses brengen we kruiden op een hoger niveau.

Basilicum
Kruiden
Basilicum
Koriander
Kruiden
Koriander
Munt
Kruiden
Munt
Zeekraal
Kruiden
Zeekraal

Eigen telers die de lat hoog leggen.

ERP werkt met een netwerk van eigen telers. Zowel voor onze glasgroenten als voor onze kruiden. Telers die we in de ogen hebben gekeken. En die zich conformeren aan de hoge eisen die u en wij stellen.

 

Het voordeel van een eigen telersnetwerk? We weten waar producten vandaan komen, ondersteund door moderne faciliteiten op het gebied van tracking and tracing. De continuïteit in onze productie is gegarandeerd. En we kunnen onze eigen kwaliteitseisen stellen. Daardoor zijn we een betrouwbare partner. En daardoor zijn we flexibeler in levering, ook bij last minute orders.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?