Fresh Services - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
50927
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50927,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Fresh Services

Storage and handling – in good hands

Uw betrouwbare thuisbasis in Nederland.

Wilt u als teler of als exporteur kunnen beschikken over een eigen verladingsstation in Nederland? Kies dan voor de Fresh Services van ERP. Met name voor citrusvruchten en exoten bieden we optimale faciliteiten voor opslag, overslag en verpakking.

 

ERP kent uw sector als geen ander. En speelt optimaal in op uw eigen wensen. We fungeren als uw steunpunt in Nederland, hét distributiecentrum voor groenten en fruit in de wereld. Vandaaruit kunnen uw producten alle kanten op.

 

ERP regelt het complete proces. Van het transport van de Rotterdamse haven naar onze eigen loodsen of die van betrouwbare partners. Voor elk product beschikken we over de juiste koelfaciliteiten, met inachtneming van alle gangbare kwaliteitsprotocollen. Ook kwaliteitscontrole is in eigen huis. Natuurlijk heeft u geen omkijken meer naar de administratie rond het inklaren. En wilt u producten verkopen? Dan bieden we u alle mogelijkheden voor overslag, verpakking en transport richting uw afnemers.

Transport.

Transport.

ERP kent alle belangrijke transporteurs in de regio met als specialisatie verstransport. Transporteurs met geconditioneerde faciliteiten voor uiteenlopende producten. Zo garanderen we dat de kwaliteit van uw producten vanaf het moment van aankomst in Rotterdam tot en met het moment van opslag optimaal blijft.

Opslag.

Opslag.

Wilt u uw producten voor kortere of langere tijd laten opslaan? ERP heeft de ideale faciliteiten. In de directe omgeving van Rotterdam, zodat bijna geen tijd verloren gaat aan het transport. We beschikken over eigen loodsen in Poeldijk, Barendrecht en De Meern. Meer ruimte nodig? In nauwe samenwerking met onze partners vinden we die. A la minute!

Inklaren.

Inklaren.

Invoeren van citrusvruchten en exoten levert u geen omkijken op aan formaliteiten. Die zijn voor onze rekening. Door onze ervaring weten we exact welke papieren komen kijken bij de afhandeling van uw transporten. Zo bent u zeker van het volgen van de juiste procedure.

Overslag.

Overslag.

Heeft u een klant gevonden voor (een deel van) uw producten? Met eigen medewerkers dragen we zorg voor een efficiënte overslag. Doordat we snel een groot aantal medewerkers kunnen inschakelen, is snelheid gewaarborgd. Onze medewerkers zijn bovendien ervaren in overslag. Zodat ook de kwaliteit van uw producten optimaal blijft.

Verpakken.

Verpakken.

Doordat we niet alleen logistieke diensten leveren, maar ook klantspecifiek verpakken, vergroot u de efficiency in de keten. Met meerdere verpakkingslijnen in eigen huis kunnen we overweg met elk product en elke verpakking. Door de grote capaciteit is snelheid gewaarborgd. En ook voedselveiligheid en hygiëne staan op hoog niveau.

Administratie.

Administratie.

De gehele administratieve afhandeling is in betrouwbare handen: die van ERP. We geven u continu inzicht in de status van uw producten. Duidelijkheid en transparantie in het proces staan voorop

Weten wat ERP voor u kan betekenen?