Heftruckchauffeur - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
53677
post-template-default,single,single-post,postid-53677,single-format-standard,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Heftruckchauffeur

Heftruckchauffeur

Zin om aan de slag te gaan in een gezonde branche?

 

En heb je er geen moeite mee om de handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken nieuwe medewerkers die goed om kunnen gaan met eigen verantwoordelijkheid. En als je ambitie en talent hebt, kom je bij Europe Retail Packing verder.

 

Wij zijn versspecialist op onze locaties in Poeldijk, Barendrecht, Drunen en De Meern. En wel versspecialist op vier terreinen: Fresh Produce, Fresh Packer, Fresh Services en Fresh Concepts. Stuk voor stuk gebieden waarop we onderscheidend zijn met verse groente, fruit, kruiden en exoten.

 

Voor onze locatie Drunen zoeken wij een:

Ervaren heftruckchauffeur

 

Dagelijks worden diverse glasgroente, citrus, hardfruit en exoten verpakt. Als heftruckchauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk om het logistieke proces in goede banen te leiden. Je zorgt voor een juiste aan- en afvoer van producten en zorgt ervoor dat alles op de juiste plaats komt te staan. Bij ons is geen dag hetzelfde. Naast werkzaamheden op de heftruck, help je ook mee daar waar nodig is in de productieomgeving. Denk aan het handmatig stapelen van goederen en het opgeruimd houden van de werkplek. Zo blijft de werkvloer veilig.

 

Jij:

  • Beschikt over een geldig heftruckcertificaat
  • Bent de Nederlandse en/of Engelse taal machtig in woord en schrift
  • Kan zelfstandig en flexibel werken
  • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Hebt ervaring in de AGF-branche

 

 

Wij:

  • Bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bieden je een zelfstandige baan in een informele werkomgeving

 

Enthousiast?
We praten je graag bij, of stuur je CV met motivatie naar:

Jean-Pierre Hofstede
Tel: 06-46065485
Mail: jp@mehoni.nl

 

Neem alvast een kijkje in onze wereld met de filmpjes van ERP Werkt!