Werken bij ERP - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
53332
page-template-default,page,page-id-53332,page-child,parent-pageid-15,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Werken bij ERP

Werken bij ERP.

Zin om aan de slag te gaan in een gezonde branche? En heb je er geen moeite mee om de handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Op verschillende niveaus in de organisatie, maar altijd met veel eigen verantwoordelijkheid. En als je ambitie en talent hebt, kun je verder komen. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Ga naar onze vacatures

ERP Works!

Seizoen 2 van de korte filmpjes waarin we elke maand een ander vakgebied laten zien is begonnen! We noemen dit de ERP Works! filmpjes!

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de wereld van Europe Retail Packing.

ERP Works!  – Episode 1

Dit is de eerste aflevering van ERP Works! Neem een kijkje in het werkgebied van Yvette. Yvette vertelt je alles over hoe het werken is met druiven.

ERP Works!  – Episode 2

Eindelijk! De tweede aflevering van ERP Works! John vertelt je alles over hoe het werken is met blauwe bessen.

ERP Werkt!

ERP Werkt! zijn de filmpjes van het eerste seizoen, filmpjes waarin wij iedere keer een ander vakgebied uitlichten. Heb jij deze filmpjes van ERP Werkt! nog niet gezien, kijk dan snel verder!

ERP Werkt!  – Aflevering 1

De aftrap van ERP Werkt!  is een kijkje bij twee van onze keurmeesters Leon en Yvette. Zij vormen samen met drie andere keurmeesters het kwaliteitsteam. Naast de paprika’s keuren onze keurmeesters alle binnenkomende groente, fruit, exoten en verse kruiden.

ERP Werkt!  – Aflevering 2

ERP kan niet zonder z’n operators. Zij bepalen de kwaliteit van onze eindverpakkingen. ERP heeft een team van 20 operators voor de machines: netlon, ompak, flowpack en sealmachines. Een operator moet technisch zijn, communicatief vaardig, commercieel en zeer flexibel. Wij zeggen niet voor niks ‘Flexibility is in our hands’

ERP Werkt!  – Aflevering 3

Een nieuwe aflevering van “ERP Werkt!”.
Tijd voor een inkijkje bij directielid Menno Reijgersberg. Samen met zijn vader directeur-eigenaar van het gezonde en hard groeiende bedrijf Europe Retail Packing. Niet alleen trots op het bedrijf, ook trots op z’n werknemers!

ERP Werkt!  – Aflevering 4

Kijk deze week mee met de werkzaamheden van Ard, onze teamleider ompak!
Uitzoeken en sorteren op kwaliteit blijft een vak apart.
Dat kan alleen met de juiste mensen, op de juiste plek.
ERP levert kwalitatief goed ompakwerk en door efficiëntie de juiste prijs.

ERP Werkt!  – Aflevering 5

Zozk, is een van onze vijf Warehouse Managers.
Als Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor het rendement van de productie. En dat kan je niet alleen! Zonder commercieel inzicht en organisatievermogen, geen goede aansturing van de medewerkers. Zonder motivatie en inspiratie, geen resultaat. Onze Warehouse Managers hebben de flexibiliteit van de productie in eigen hand

ERP Werkt!  – Aflevering 6

ERP heeft in totaal 12 flowpack machines.
Paprika’s, tomaten, avocado’s, mango, druiven, gember enz. worden voorzien van folie. Het is een ware kunst om dit verpakkingsproces goed aan te sturen tegen het beste rendement.

ERP Werkt!  – Aflevering 7

En hierbij het laatste filmpje van ERP Werkt! We sluiten af met een slotwoord van onze directeur Menno. Zijn motto: na hard werken is het tijd voor ontspanning. Ook bij ERP!