Werken bij ERP - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
53332
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-53332,page-child,parent-pageid-15,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Werken bij ERP

Werken bij ERP.

Zin om aan de slag te gaan in een gezonde branche? En heb je er geen moeite mee om de handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers. Op verschillende niveaus in de organisatie, maar altijd met veel eigen verantwoordelijkheid. En als je ambitie en talent hebt, kun je verder komen. Hieronder vind je onze actuele vacatures.

Ga naar onze vacatures

ERP Werkt!

ERP Werkt! is een kort filmpje waarin we elke maand een ander vakgebied laten zien.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de wereld van Europe Retail Packing.

ERP Werkt!  – Aflevering 1

De aftrap van ERP Werkt!  is een kijkje bij twee van onze keurmeesters Leon en Yvette. Zij vormen samen met drie andere keurmeesters het kwaliteitsteam. Naast de paprika’s keuren onze keurmeesters alle binnenkomende groente, fruit, exoten en verse kruiden.

ERP Werkt!  – Aflevering 2

ERP kan niet zonder z’n operators. Zij bepalen de kwaliteit van onze eindverpakkingen. ERP heeft een team van 20 operators voor de machines: netlon, ompak, flowpack en sealmachines. Een operator moet technisch zijn, communicatief vaardig, commercieel en zeer flexibel. Wij zeggen niet voor niks ‘Flexibility is in our hands’

Open sollicitaties.

Talenten zijn altijd welkom voor een open sollicitatie! Neem dan contact op met:

Jean-Pierre Hofstede
Tel: 06-46065485
Mail: jp@mehoni.nl

Weten wat ERP voor u kan betekenen?