Een verspartner met gezonde ideeën

Met ERP haalt u meer dan één partner in huis. Wij bieden verschillende diensten aan onder één dak: Fresh Produce (inkoop), Fresh Packing (verpakken), Fresh Handling (logistieke dienstverlening; nu nog beter door overname Varekamp Coldstores Holland) en Fresh Brands (ontwikkelen van nieuwe concepten).

Met onze specialisme in zoete aardappel, exoten, druiven, citrus, verse kruiden en blauwe bessen zijn we daarom een aantrekkelijk verlengstuk van uw eigen formule. Temeer omdat u ons kunt inschakelen op de manier die het meest bij uw eisen en wensen aansluit. Als inkoper, als verpakker, als logistiek dienstverlener of als ontwikkelaar van concepten.


 

Meerdere locaties

Europe Retail Packing beschikt over meerdere locaties. Poeldijk, Barendrecht, Ridderkerk en De Meern zijn eén voor één vestigingen met een strategische ligging. In alle vestigingen zijn we met onze uitgebreide verpakkings- en opslagfaciliteiten u graag van dienst. Ons team van specialisten en productiemedewerkers steken graag de handen uit de mouwen en houden uw product zo vers mogelijk. 

EuropeRetailPacking

Certificeringen

Blijf op de hoogte van ons nieuws!