Over ERP - Europe Retail Packing
Haal meer uit groenten en fruit met Europe Retail Packing. ERP is specialist in vers: verpakkingen, inkoop, logistiek en concepten.
ERP, europe retail packing, verpakking, groenten, kruiden, services
15
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15,page-parent,cookies-not-set,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ERP

Hands-on dienstverlener met gezonde ideeën

Vier hands-on diensten onder één dak.

Groenten en fruit zijn een aantrekkelijke categorie voor retailers. Marges zijn interessant, mogelijkheden groot. Daarom mag een retailer niets aan het toeval overlaten om alles uit die categorie te halen wat erin zit. Is het assortiment up-to-date? Voldoen kwaliteit en voedselveiligheid aan alle normen? Is de verpakking onderscheidend en het logistieke proces efficiënt? Wel als u met Europe Retail Packing samenwerkt.

 

Met ERP haalt u meer dan één partner in huis. We zijn specialist op vier terreinen: Fresh Produce, Fresh Packer, Fresh Services en Fresh Concepts. Stuk voor stuk gebieden waarop we onderscheidend zijn en meerwaarde leveren. Daarmee zijn we een aantrekkelijk verlengstuk van uw eigen formule. Temeer omdat u ons kunt inschakelen op de manier die het meest bij uw eisen en wensen aansluit. Als inkoper, als verpakker, als logistiek dienstverlener of als ontwikkelaar van concepten.

Bedrijfsfilm Europe Retail Packing

Meerdere locaties.

Europe Retail Packing beschikt over meerdere locaties. Poeldijk, Barendrecht, Drunen en De Meern zijn eén voor één vestigingen met een strategische ligging. In alle vestigingen zijn we u van dienst met de opslag en overslag van uw producten. De vestigingen in Poeldijk en Barendrecht beschikken daarnaast over uitgebreide verpakkingsfaciliteiten.

Europe Retail Packing

Certificeringen.

Ga voor een gezonde toekomst bij ERP!

Weten wat ERP voor u kan betekenen?