Betrouwbare thuisbasis in Nederland

Wilt u als teler of als exporteur kunnen beschikken over een eigen verladingstation in Nederland?
Kies dan voor de Fresh handling van ERP. Met name voor citrusvruchten en exoten bieden we optimale faciliteiten
voor opslag, overslag, rijping en verpakking.

ERP kent uw sector als geen ander. En speelt optimaal in op uw eigen wensen. We fungeren als uw steunpunt in Nederland, hét distributiecentrum voor groenten en fruit in de wereld. Vandaaruit kunnen uw producten alle kanten op.

ERP regelt het complete proces. Van het transport van de Rotterdamse haven naar onze eigen loodsen of die van betrouwbare partners. Voor elk product beschikken we over de juiste koelfaciliteiten, met inachtneming van alle gangbare kwaliteitsprotocollen. Ook kwaliteitscontrole is in eigen huis. Natuurlijk heeft u geen omkijken meer naar de administratie rond het inklaren. En wilt u producten verkopen? Dan bieden we u alle mogelijkheden voor overslag, rijping, verpakking en transport richting uw afnemers.

transport

Transport

ERP kent alle belangrijke transporteurs in de regio met als specialisatie verstransport. Transporteurs met geconditioneerde faciliteiten voor uiteenlopende producten. Zo garanderen we dat de kwaliteit van uw producten vanaf het moment van aankomst in Rotterdam tot en met het moment van opslag optimaal blijft.

opslag

Opslag

Wilt u uw producten voor kortere of langere tijd laten opslaan? ERP heeft de ideale faciliteiten. In de directe omgeving van Rotterdam, zodat bijna geen tijd verloren gaat aan het transport. We beschikken over eigen loodsen in Poeldijk, Barendrecht en De Meern. Meer ruimte nodig? In nauwe samenwerking met onze partners vinden we die. A la minute!

inklaren

Inklaren

Invoeren van citrusvruchten en exoten levert u geen omkijken op aan formaliteiten. Die zijn voor onze rekening. Door onze ervaring weten we exact welke papieren komen kijken bij de afhandeling van uw transporten. Zo bent u zeker van het volgen van de juiste procedure.

overslag

Overslag

Heeft u een klant gevonden voor (een deel van) uw producten? Met eigen medewerkers dragen we zorg voor een efficiënte overslag. Doordat we snel een groot aantal medewerkers kunnen inschakelen, is snelheid gewaarborgd. Onze medewerkers zijn bovendien ervaren in overslag. Zodat ook de kwaliteit van uw producten optimaal blijft.

WhatsApp Image 2021 12 01 at 11.37.22

Rijpen

Rijpen is een aparte tak van sport. De rijpmeesters van ERP zorgen er met elkaar voor dat de mango’s en avocado’s de juiste rijpstage hebben en waarborgen daarmee direct de kwaliteit van het product tijdens het rijpen en het verpakken. Dat is dus echt een win-win situatie.

 

De Meern Blueberries 6

Verpakken

Doordat we niet alleen logistieke diensten leveren, maar ook klantspecifiek verpakken, vergroot u de efficiency in de keten. Met meerdere verpakkingslijnen in eigen huis kunnen we overweg met elk product en elke verpakking. Door de grote capaciteit is snelheid gewaarborgd. En ook voedselveiligheid en hygiëne staan op hoog niveau.

Administratie

Administratie

De gehele administratieve afhandeling is in betrouwbare handen: die van ERP. We geven u continu inzicht in de status van uw producten. Duidelijkheid en transparantie in het proces staan voorop.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op.