Betrouwbare thuisbasis in Nederland

Wilt u als teler of als exporteur kunnen beschikken over een eigen verladingstation in Nederland?
Kies dan voor de Fresh handling van ERP. 

ERP regelt het complete proces. Dankzij de overname van Varekamp Coldstores Holland is ons full servicepakket nog completer. En u? U krijgt meer tijd om uw product te verkopen. Zo vers mogelijk!

 

transport

Transport

ERP kent alle belangrijke transporteurs in de regio met als specialisatie verstransport. Transporteurs met geconditioneerde faciliteiten voor uiteenlopende producten. Zo garanderen we dat de kwaliteit van uw producten vanaf het moment van aankomst in de havens tot en met het moment van opslag optimaal blijft.

opslag

Opslag

Wilt u uw producten voor kortere of langere tijd laten opslaan? ç ERP heeft de ideale faciliteiten. In de directe omgeving van Rotterdam, zodat bijna geen tijd verloren gaat aan het transport. We beschikken over eigen loodsen in Poeldijk, Barendrecht en De Meern. Meer ruimte nodig? In nauwe samenwerking met onze partners vinden we die. A la minute!

inklaren

Douane- en KCB formaliteiten

Invoeren van citrusvruchten, exoten, gember enz. levert u geen omkijken op aan formaliteiten. Die zijn voor onze rekening. Door onze ervaring weten we exact welke papieren komen kijken bij de afhandeling van uw transporten. Zo bent u zeker van het volgen van de juiste procedure.

overslag

Overslag

Heeft u een klant gevonden voor (een deel van) uw producten? Met eigen medewerkers dragen we zorg voor een efficiënte overslag onder geconditioneerde omstandigheden. Doordat we snel een groot aantal medewerkers kunnen inschakelen, is snelheid gewaarborgd. Onze medewerkers zijn bovendien ervaren in overslag. Zodat ook de kwaliteit van uw producten optimaal blijft.

WhatsApp Image 2021 12 01 at 11.37.22

Rijpen

Rijpen is een aparte tak van sport. De rijpmeesters van Ripe Fresh Packing (Joint venture van ERP, Farmhouse en ABC Logistics) zorgen er met elkaar voor dat o.a. mango’s en avocado’s de juiste rijpstage hebben en waarborgen daarmee direct de kwaliteit van het product tijdens het rijpen en het verpakken. Dat is dus echt een win-win situatie. 

 

De Meern Blueberries 6

Verpakken en sorteren

Doordat we niet alleen logistieke diensten leveren, maar ook klantspecifiek verpakken en sorteren, vergroot u de efficiency in de keten. Met meerdere verpakkingslijnen in eigen huis kunnen we overweg met elk product en elke verpakking. Door de grote capaciteit is snelheid gewaarborgd. En ook voedselveiligheid, hygiëne en duurzaamheid staan op hoog niveau.

Administratie

Administratie

De gehele administratieve afhandeling is in betrouwbare handen: die van ERP. We geven u continu inzicht in de status van uw producten. Duidelijkheid en transparantie in het proces staan voorop.

Weten wat ERP voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op.