Een compleet aanbod aan verse hardlopers!

Heeft u behoefte aan een levering betrouwbare partner? Van een breed assortiment verse groente en kruiden? Eigen telers produceren het merendeel van onze kruiden en groenten. We verpakken klant specifiek en denken mee over verkoopprogramma’s. We investeren in optimale kwaliteitscontrole: tracking and tracing zijn gegarandeerd. Want we weten als geen ander hoe belangrijk voedselveiligheid en hygiëne zijn. 

Maar er is meer. Een constante kwaliteit en jaarrond aanbod is belangrijk. En dat lukt alleen als u de juiste samenwerking hebt met telers en partners. Telers die onze kwaliteitseisen kennen. Die in staan voor een betrouwbare levering. En die ook de geavanceerde faciliteiten hebben om producten tot aan de oorsprong te traceren. 

Het zijn onze product specialisten die het product ook echt vers houden. En op het juiste moment
in de juiste hoedanigheid op de plaats van bestemming krijgen.

CONSTANTE KWALITEIT - JAARROND AANBOD

WIST U DAT:

  • Wij klant specifiek verpakken?
  • Wij investeren in optimale kwaliteitscontrole?
kruiden munt web

Verse kruiden, een segment met mogelijkheden

We behoren tot de grotere aanbieders in het kruidensegment. Eigen telers produceren de meest gangbare soorten. Maar ook voor nieuwe varianten hebben we een open oog. Bovendien investeren we in toegevoegde waarde voor uw kruidenschap. Bijvoorbeeld door uw kruiden klantspecifiek te verpakken. In onze eigen verpakkingshal hebben we de faciliteiten om hygiënisch en efficiënt te verpakken. Met onze eigen merk 5 Senses brengen we kruiden en eetbare bloemen op een hoger niveau. 

Onze collega Raymond vertelt u alles over de verse kruiden bij ERP. Kijk hier.

kasgroente terp ros cherry tomaten20160208 A0130

De kracht van onze kasgroente

Wij betrekken onze tros-cherrytomaten, paprika’s, courgette en aubergines vooral van eigen telers. Daardoor weten we wat we kopen en wat we u verkopen. Een ver doorgevoerde kwaliteitscontrole bij het verpakken en verzendklaar maken doet de rest.

Wilt u meer weten over onze kasgroente bij ERP? Bekijk hier een filmpje van onze collega John.